Пигментации

Как да се прикрият тъмни кръгове и петна

Скриването на тъмните кръгове под очите е може би най-големият проблем, с който жените се сблъскват, докато се опитва да се гримират на сутринта. Има няколко причини за тъмните кръгове като алергии, генетика и липса на сън. Повечето жени избират да поставят  коректор точно под очите, докато други избират малко повече фундамент. Все пак, ако някои цветове не са прецизно избрани, рискът е да се промени целия поглед.

Важно е да се използват правилните видове продукти по правилния начин, а това ще помогне и за прикриване на очите тъмни кръгове по най-добрия възможен начин.

Важно е да се използва правилната козметика, за да не се стигне до поява на тъмни петна.

Как да се справим с пигментация на кожата – съществуват много иновативни козметични продукти, които се справят успешно с намаляване риска от прекомерна пигментация и обратното с отстраняване на петна в резултат на такава.

Как да прикрием вече образувани тъмни кръгове – с цел да се прикрият тъмни кръгове са необходими някои неща. На първо място, а матиращ гел. Второ, някои козметични кремове, гелове и коректори.

Стъпки за прикриване на кръгове под очите

Използвайте грунд

Започнете с помощта на грунд. Това определено е първата и най-важна стъпка към прикриване на тъмните кръгове под очите. Грундовете правят чудеса. Те могат да прикрият и някои фини линии и бръчки. Просто нанесете гладък, тънък слой върху кожата.

Нанесете коректор

След като се матира с подходящ крем с основа се нанася и коректор. Това е може би е най-ефективният инструмент за скриване на тъмни кръгове. Има огромен дебат по отношение на цвят, който да се използва, за да се прикрият тъмните кръгове, но най-вече жълт цвят, ако тъмните кръгове под очите са сини.

Завършете с фондация

Последната стъпка е най-лесна. При нея се прилага един слой от основата, върху лицето, за да балансира цвета. Уверете, че цветът съвпада с кожата, така че тя може да се слее с деколтето, за да осигури безупречен завършек.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *